nu

snart e de idol och massa gott.. :P sen blir de massa annat bra program :)
XOXO

bilder


neej nu få detta räcka :)

XOXO

god morgon

juste nu e jag uppe.. kollat på våra bästa år.. känner mig jätte hungrig.. men fan va jag har ont i min tand eller de kanske e tandköttet vet ej men de gör så ont.. åhh..
de ska ätas städas sen kanske om jag orkar lägga in bilder oxså.. :P få se
XOXO

aja

yes idag var de hemma dag... så skönt.. älsk har juh sovit hela dagen.. nej men han mådde inte så bra... fast han lagade den goadaste maten.. så nu ska dom spela fifa.. :P och här sitter jag.. :P har kollat på jacka.. hittade 2 st som jag gillade snart blir de att köpa en av dom.. :P fast vet ej om jag ska köpa här eller när jag åker ner om jag åker.. hahah jobbigt jag vet..
har börjat kolla efter en laptop till  mig sj.. :P behöver en nu.. hahah orkar ej gå till datan.. jaa jag e lat.. :P
aja inte mer me de.. kommer höra av mig mer imorron.. för att jag e ledig.. :P

XOXO

så ja

idag åkte min älsk azz... buu va tråkigt nu när jag e ledig åker hon.. iallfall hade skitkul när hon va här.. vi va ute festade.. sen massa annat.. igår så var de hemma kväll me kladdkaka och massa annat.. riktigt roliga.. ringa till massa folk HAHA.. kul kul..
saknar henne redan.. hehe :P men
jaa idag blir de hemma kväll för oss tror jag.. :P massa gott ska de blir och tv.. som vanligt..
juste fan va kallt de har blivit shiit.. fryser röven av mig när jag går ut.. shiiit.. :P
aja
ni kommer höra av mig mer nu när jag har tid..

XOXO

vilken kväll

igår så var vi ute.. shiit så kul de va.. massa folk.. de va nog äkta tivoli grej.. hahah fet roligt.. shiiit :P mina fötter dödade när vi kom hem.. :P
och nu e vi ute och käkat
sitter här kollar på tv fett sega damn.. :P en söndag oxsså.. :P aja
bilder för ni senare.. :P
XOXO

utgång

yes de blir de för oss ikväll.. vi ska fira M idag.. heheh jag och azz har redan fixat oss första gången i tid.. älsk sover nu.. snart ska hanupp oxsså.. yes nu väckte azz han så mkt som hon gör ljud hahah.. :P jaa..
bilder få ni senare.. om de blir några kan jag inte lova..

XOXO

jag till azz

Jag: azz ge mig min tröja jag fryser
azz : tar av sig.. sen går hon hämtar strumper och tar på sig
Jag : azz jag sa tröja varför tar du på dig strumpor?? HAHAH dör

helg

åhh äntligen helg inte så bra väder men så e de.. man tar de som de kommer.. vi käkade nyss och snart ska vi städa lägenhten sen få vi se vad som händer.. :P
XOXO

åhh

nu e jag här.. vi har undervisning buu.. yes när vi e klara ska vi till älsk.. sen blir de sola.. hehhe.. just nu kom jagh på at jag e den elakste som finns nog... hahah aja.. jag klara mig.. inget mer me de..
åhhh de e så kul att va här.. :P prata massa som inte ens behövs men aja..
haha jag tror azz har mkt roligare hon sitter och gör inget verkligen inget.. hahaha tycker synd om henne.. aja
börjar nu..

XOXO

nu

nu vaknade jag och azz.. ojj vi har inte så mkt tid.. så vi sk akäka snabbt och sen gå ut för att komma i tid.. aja .. god morgon på e alla D:D
XOXO

film

yes som ni ser de blir inte så mkt bloggande nu.. tyvärr så har jag börjat på sån kurs och azz e här.. så de blir massa ute och tidiga morgonar.. tyvärr.. men få väl sluta me de.. få blogga lite ofta.. :P heheh har min nya vän där E hahaha så kul vi har på lektionerna. :P tror vi e dom som inte alls lyssnar eller nåt.. men jag lyssnar mer än han.. :P och jag blir mobbad för min skånska.. fast idag fick jag höra jag e halv göteborgare.. hahah :P känner mig stolt..

nyss va killarna här.. vi kollade på film och tror de heter klick på 6 var de iallfall.. jag och azz började böla.. hahha men fan trodde de va en rolig film inte så känlig.. men tyckte de va skit bra.. yes.. nu sitter älsk spelar.. jag provade men jag dog direkt så kul var de inte.. :P

vi hörs säkert imorron.. :P ska blogga lite mera.. :P
XOXO

:D

shiiit vad de e kallt sjukt asså... åhhh vill bara sitta hemma.. de e så sjukt kallt.. :(:( vil ej.. nu ska vi göra bananasplit ooo va gott.. bara om vi lyckas.. hahah :P yes få se vad som händer sen då..
XOXO

7:30

idag vaknade jag 7:30 för jag va tvungen att ta spårvagnen 8:10 shiit de va de värsta jag hade vatt me om på länge.. iallfall jag kom ditt och då träffade jag E han va så trött trött att han trodde att han hade gått fel när han såg mig.. hahah tycker synd om han.. han gick ut tårkade ögonen och sen kollade om han hade kommit rätt sal.. hahah dog.. :P sen så skulle vi fota varandra och jag ahde samma min på alla bilder.. hahah så var dagen har jag dubblehaka.. hahahah dog.. sen slutade jag 11:00 och då gick jag hämtade azz me massa problem som hände på vägen.. men aja vi klarade oss.. sen stack till älsk handlade till han sen e jag tillbaka här igen... gud hjälp mig.. hahahha
ojjj nu blev detta långt.. hahah :P

ojj jag börjar nu..
XOXO

åh

e så trött.. igår så sov jag knapp 4 timmar helt sjukt.. de e så när man e upp elänge på helgar.. så fackar man de.. och värsta e att imorron så ska  jag vakna 7 :(:(:( neeej känns som jag e tillbaka i skolan.. vill bara då.. sen slutar jag 11.. sen ska jag hämta azz.. sen börjar jag 1 till 15 igen.. åhhh vill inte.. orkar ej.. hahah aja få väl ta de..
XOXO

trött

som ni ser så har jag inte alls bloggat idag.. joo för att jag har börjat på nåt skitoch där kommer jag gå i ett halv år.. åhh gud rädda mig.. neej men så jag började jätte tidigt och efter de stack jag till älsk och va där.. och nu e jag hemma duschat så skönt lagar mat nu..
yes de blir samma sak imorron.. fast min sötnos ska komma imorgon va kul.. wooohooo..
juste fick en jättesööt halsband idag.. ni ska få se den sen me.. helt underbarsöt e den..
aja de va de..  mer kommer imorron..
XOXO

regn

godmorgon alla.. yes då var de söndag.. snart kommer folk.. åhhh.. inte dom igen hahah skojja.. aja ska fixa mitt hår..
XOXO

en timme

yes kl e mkt nu och babe har inte kommit hem än.. väntar än så länge på han.. off jobbigt.. hatar vänta.. neej nu ska jag fortsätta lyssna på musik.. azz har dissat för länge sen.. hon va för trött.. nawee sötnos.. :P
XOXO

jasså

just nu har jag suttit och pratade me azz i 3 timmar hahahh vi pratade om allt.. tro mig om allt och alla.. hahahah de va så roligt för efter ett tag så hände de en sak oss båda två.. hahah men ingen av oss orkade göra nåt åt saken.. hahah tills jag gav upp.. hahah nu sitter jag här igen.. ska nog bomba henne på datan... ska kanske äta pirog.. heheh yes yes.. 4 timmar kvar till älsk kommer..
XOXO

nyss

kom nyss hem.. va ut me älsk och Moch handlade present och lite gott saker för att imoron e de lite fest.. haha om man kallar de så.. iallfall.. hemma nu ensam.. ska fixa nåt att äta sen få vi se vad som händer..
XOXO

stor

stor städning på gång igen.. :P städar hela huset.. off.. skönt e de.. yes yes... solen e uppe idag me.. de e skönt man bli så glad.. hahah :P aja de va de som har hänt.. hörs sen
XOXO

snart

snart kommer älsk hem... och då fixar jag lite nudlar äta lite.. kolla på tv sen sova.. :P:P yes idag har jag bara kollat på tv mer eller mindre inte gjort ett skit.. skönt e de.. hahah lat jag vet... aja
XOXO

film time

nu blir de film me chips och mys me mig sj.. heheh
hörs sen
om jag inte sover
XOXO

älskar

åhhh jag bara älskar denna ringen.. fast i guld.. åhhhh den e dåligt.. asså... måste ha den... de e äcklig snygg vacker allt man kan säga..
XOXO

msn livet

sitter här och fular me mig azz på msn... fast hon e inte här.. så har vi ändå lika kul.. kan se henne skratta.. heheh
e ensam nu och de e inte så kul... kommer va de i några timmar tills älsk har slutat jobba.. :P hoppas han har tråkigt..ass tråkigt.. inget folk och så.. :P ska göra dålig reklam om dom nu.. så ingen går ditt.. hahah elak jag e.. aja :P ska tillbaka till azz..

XOXO

mat

nu lagar jag mat.. älsk e snart hemma.. snart kommer han äter och går igen :(:(:( buuu blir en fredag själv.. varför.. hatar såna dagar.. aja få väl klara mig..
XOXO

:(

innan jag skulle äta så tänkte jag mig att jag tar en titt på sj och kolla om de finns biliiga biljetter och jag hittat helt glad ringer jag hem och säger de.. när jag väl kolla igen på datan ser jag att jag har tagit båda från gbg.. :( vad händer då.. joo då hittar jag inga billiga.. åhhh blir så sur.. detta e inte min vecka... varför hatar detta.. helvete.. åhh..
iallfall juste glömde säga igår fick jag min diskmaskin.. heheh :D:D ooo e så glad.. :P
aja få gå deppa lite till...
:(:(:(

XOXO

tjoohoo

god morgon alla som e uppe eller ska uppe.. hehe
e fortfarande trött men gick upp ändå.. aja e hungrig men ska vänta tills jag har kollat på våra bästa år.. jag orkar ej... haha
aja fan ska man göra idag då när älsk jobbar.. hatar va hemma sj.. och plus kollade biljetter till hbg idag svin dyra juh.. vad hände me sistaminut.. aja hoppas jag hittar nåt.. då drar jag direkt.. skiter i.. men som sagt gud e inte på min sida de kommer inte va några billiga alls idag.. :(:(:(:(:(:(
aja ska gå lägga mig i soffan..
XOXO

ops

ojj e hemma efter vatt me babe.. sen vatt och handlat som en djur.. hahah :P mne jaa. berättar mer imorron.. nu har ni nåt att längta efter..

XOXO

dagen Outfit

nu drar jag till älsk...
XOXO

seg

e så seg att jag fortfarande sitter här fast jag ska duscha orkar ej.. vet jag kommer inte hinna om jag fortsätter så.. men jaa.. aja fan måste diska oxsså innan jag går ut.. ojjj där blev de för mkt saker.. måste ta tag i saker nu.. !! :P

ser att jag har fått några roliga läsare välkomna alla :D:D

vi hörs sen..
få se hur långt jag kommer!!
XOXO

!!

så jaa nu e man vaken.. kollat på våra bästa år.. ska äta snart e hungrig som fan.. sen duscha väl.. igår så efter vi älsk hade stäng så planerade dom att gå kolla på matchen ute.. och de gjorde vi.. ett gäng killar och jag.. kul var de.. juste för två dagar sen såg jag en ring hos älsk och dom.. och jag älskade den.. den av så sööt.. liten va de me blå stenar på.. så igår så fick jag de av han.. den va så sööt.. den e så liten men underbar söööt e den..
nu ska jag bara orka gå äta.. :D:D fan va jag äter.. hela tiden fan.. shiit.. de e inte bra..

XOXO

dagen Outfit

nu ska jag till älsk jobb och överraska han.. :D:D woohoo de gillar vi..
nu drar jag
hörs när jag kommer hem...
XOXO

hej

heej alla glda och sura!!
som ni ser igår har jag inte bloggat nåt.. neej för jag va inte hemma.. va me min babe i affären och efter de stack vi me killana till masthuggkyrkan.. tror de heter nåt sånt.. ialfall fint utsikt och så efter de åkt vi hem de blev idol sen fotboll me tacos och massa annat gott godis och så...
fick dåliga nyheter igår me... ville bara gråta.. fick reda på att jag inte kunde åka till hbg.. va hos ams för att skriva på papper och då säger hon att jag sa börja på sån grupp grej och måste va där varje dag från måndag... ville bara gråta som sagt skulle åka till hbg på söndag.. hur ska detta gå.. åhh allt fackar sig :(:( vill verkligen inte.. vill bara gråta.. de va de värsta som kunde hända.. :(:(:(
nu hoppas jag bara azz kan komma till mig..  och värsta e att älsk ska jobba i helgen:(:( buuu nån som vill ut och festa me mig?? hör av e ? GBG?? komigen.. hahha
aja frukost nu..
XOXO

seg

åhhh hur seg kan man bli av allt som kan komma.. haha kollat på tv hela dagen och inte gjort nåt vettigt.. kan de bli värre än så.. neej.. nu måste jag ta tag i saker.. som diska och städa undan.. åhh.. :P:P
hörs när jag e klar
XOXO

uppe

yes idag e jag uppe tidigt.. blev väckt av azz.. inget kul men va fan.. aja hon frågade nåt sen la hon på.. ville äntligen döda henne men som sagt saken va till mig så vågade inte göra så mkt.. hahha
nu har jag vatt ute ätit och allt.. disken väntar inget kul.. men de måste göras..
igår smsade jag me mia.. och då kom de hur mkt jag saknade henne och azz.. shiit.. när vi bodde i hbg.. vi träffades så ofta och nu ska vi ändra på de.. som sagt jag bor så nära henne så de borde gå.. man behöver verkligen dom två.. när de e vi 3 asså shiit vi kan prata om allt.. och de roliga.. så nu ska vi ses snart.. :p jag ska planera och då kommer mia.. boka in oss. hahah
XOXO

baka

nu har jag gjort hallon och blåbärspaj.. så gott de e :P mums.. nu ska de ätas
XOXO

söndag

yes :p vaknade för en stund sen.. gud som jag bara somnade igår.. shiit... :P skönt var de iallfall.. :P yes söndag e en tråkigt dag. få se vad som händer idag.. åhh vad ska man laga oxsså.. shiit.. orka sånt.. :p aja
grattis azz blev skit glad.. allt kommer gå bra... grattis igen GRATTIS
XOXO

hemma

hemma nu.. off på tiden.. aja tiden ute ska vi inte alls prata om.. jaa nu hemma kolla på film eller sova få se..
hörs imorron natti natti
XOXO

ut

nu ska jag ut en runda.. vi hörs imorron..
XOXO

Gästis :P

Azz här sötnosar :P
Sitter i tel med Vivo som varit duktig och vikt kläder och nu diskar hon. Visst är hon duktig, fast nu gav hon upp efter att ha diskat skärbrädan :P HAHAHA
Nu gör hon grabbarna sällskap på Fifa och dissar mig :( hahaha

Neej nu ska jag sluta här och önskar er en fotsatt trevlig kväll ;D
Glöm inte kika in på www.hasma.blogg.se


livet

S:gå in me dig och duscha
Jag: varför ?
S: vi ska ut
Jag: försöker tänka nåt bra för jag orkar ej duscha nu.. jag skriver.. men jag gillar inte duscha när jag e själv hemma... :(
HAHAHAH så störd e jag.. !! de e inte kul men jag tycker de e kul.. hahahah
XOXO

behöver

de enda jag behöver nu e azz.. helt sjuk... hon hade passat perfekt nu här... behöver henne... kom nu azz.. hahaha.. fan va jobbigt.. :P åhh.. jävla bajs.. varför idag av alla dagar.. helt sjuk.. :(:(:(:( nu ska jag bomba henne på msn!!!
XOXO

lördag

jaa vad händer idag då.. sj orkar jag inget.. få se.. igår de enda vi gjorde va låg i soffan och bara hängde.. hahah de va nog de tråkigaste fredagen nånsin.. hahah :P helt sjukt.. men kul var de ändå.. och igår idol va kass som fan.. man fick nästa inte se nåt.. sånt suger.. palla.. men iallfall :p
XOXO

mums

glass som gäller nu.. kollade på idol me innan :P woohoo.. få se vad som händer lite senare.. :P:P
XOXO

ge

ge mig choklad och cola.. så blir allt bra.. hahahha ge mig.. enda jag behöver nu.. åhh fan skulle baka till älsk idag oxsså.. aja få göra de när jag orkar.. :D:D när jag har fått min dos så e allt bra.. hahah neej nu blir de för mkt.. min soffa kallar på mig och täcken väntar...
hör av mig senare och berättar hur de blir!! få se
XOXO

Daaagens! HAHA

Azz    - säger: (13.44.50)
ja jag tror hon e assyr
Sayf   ♥      - |  vivoo /essmeralda   | <3 säger: (13.44.56)
tror jag inte
Sayf   ♥      - |  vivoo /essmeralda   | <3 säger: (13.45.04)
tror hon e arab fast kristen
Azz    - säger: (13.45.16)
vet inte.. fråga sayf
Sayf   ♥      - |  vivoo /essmeralda   | <3 säger: (13.45.21)
ska göra de bara för de
Azz    - säger: (13.45.30)
hahah
Azz    - säger: (13.45.34)
säg till mig sen
Sayf   ♥      - |  vivoo /essmeralda   | <3 säger: (13.45.44)
frågar nu
Sayf   ♥      - |  vivoo /essmeralda   | <3 säger: (13.45.46)
hahah åsna
Sayf   ♥      - |  vivoo /essmeralda   | <3 säger: (13.46.31)
du hade rätt
Sayf   ♥      - |  vivoo /essmeralda   | <3 säger: (13.46.35)
assyr ingen land
Sayf   ♥      - |  vivoo /essmeralda   | <3 säger: (13.46.37)
HAHAHAH
Azz    - säger: (13.47.02)
vaa?
Azz    - säger: (13.47.10)
jag sa inte assyr e ett land idiot
Sayf   ♥      - |  vivoo /essmeralda   | <3 säger: (13.47.10)
jaa hone assyr
Sayf   ♥      - |  vivoo /essmeralda   | <3 säger: (13.47.19)
neej jag sa assyr ingen land
Sayf   ♥      - |  vivoo /essmeralda   | <3 säger: (13.47.24)
asså dom har ingen land
Sayf   ♥      - |  vivoo /essmeralda   | <3 säger: (13.47.26)
hahaha störd
Azz    - säger: (13.47.29)
HAHAH
Azz    - säger: (13.47.31)
jaha
Azz    - säger: (13.47.35)
neej dom e som kurder

HAHAHHA vilket liv vi har

XOXO

min vän

yes måste säga att jag missade nästan idol fast vi kollade igenom datan ändå så jag såg de.. :p
igår så solade jag oxsså skitskönt.. fast jag blev helt röd efteråt första gången vet ifan vad de e som händer me mig.. jaa iallfall idag e min vän här och hälsar på.. heheh en vecka wooohooo.. roligare kan inte jag ha.. :P mia mia snart e de din tur VÄN.. inget mer me de..
vaknade tidigt idag för jag skulle ringa och idag missade jag inte våra bästa år iallfall.. hahah dom e ändå alltid på samma stället man fattar till och med om man missar den i en månad.. :P

XOXO

jaaaaaa

yes e glad nu... :D
S ringer och frågar om jag vill sola.. och jag tackar verkligen inte neej.. då ska jag bara fixa mig och dra mig till stan där jag ska möta han sen gå sola.. åhhh äntligen har vatt vitt ett bra tag nu.. känns jag behöver verkligen de.. :D:D
så nu vet ni vart jag håller hos.
XOXO

bra

idag e de bra väder och allt soligt och allt.. babe frågar om jag vill ut idag.. men neej neej.. idag ska  jag sitta hemma.. jag ska kolla på idol.. ingen ska störa mig.. hahah.. så e de.. :P aja fint väder ute och allt.. fick nyss sms av azz och där stod de jag och mamma har köpt nåt du vill ha åhhh sånt gillar vi.. undravad jag vil ha.. sj vet jag inte som jag vill ha allt.. men jaa.. :P

juste idag få jag saker jag har beställt från hm lycklig.. :D wooohooo :D:D

XOXO

sur

åhhh bilr så sur.. idag så vaknar jag jätte tidigt för att kunna gå till ams och skriva på mitt papper.. joo när jag kommer ditt så undrar jag vart jag kan gå få  att nån ska skriva på.. joo då säger hon aj du e sen ja vaa? hon jaa de e till 9:30 jag men halloo de har aldrig vatt så jaa men vi bytte idag idiot hur ska jag veta de.. borde ni inte skicka papper eller nåt.. idioter blir så sur.. och då vill hon inte skriva på.. och dom har redan kronglat me mina andra papper åhhhh blir så sur.. att jag vet att hon kunde skriva på de men gjorde inte de.. hoppas hon går och slår sig eller nåt.. hahahah .
aja missade våra bästa år oxsså.. åhh..
aja ska gå käka iallfall nått nytta ska jag göra..

XOXO

fotboll

fotboll nu.. först malta och sverige  och nu england och kroatien.. så jaa idol missar man idag oxsså.. inte kul.. aja nu drar jag kollar vidare me grabbarna..
XOXO

sol

älskar sol.. nu e de soligt i gbg.. :P undra om jag ska ut och ta en runda.. hmm de e bara om jag orkar.. åhh jag har blivit så latt.. de gillar vi verkligen inte.. neej snart blir de diska för mig.. kanske tvätta kläder idag oxsså.. få se  om vi få tid över.. gillar inte tvätta sj.. gillar inte där man tvättar tycker de ser läskigt ut.. hahah :P iallfall satt och pratade me azz om hur folk e så dumma som dom e .. verkligen asså dom gör saker som om att nån aldrig skulle få reda på de.. dööö ingen fattar jag vet..
jag har saknat att shoppa som innan enda jag saknar e i mitt liv e de.. haha inte för att jag inte shoppar nu men de blir så jag beställer hem massa saker istället för att gå ut och köpa och de e verkligen inte bra.. för ute jag kan ibland säga till mig sj neej.. men nu de e bara klicka så få jag hem de.. sjukt e de.. borde sluta me de.. :P
aja XOXO

ny dag

yes besviken för igår missade jag idol i mitten när de bästa skulle komma.. blev så sur.. för dom skulle spela fifa på tv orka.. dom gör aldrig de och bara för jag ska kolla så gör dom de..men jaa de va de.. idag ska jag verkligen inte missa de.. :p kommer slå nån då.. hahah
och idag jag vaknade så sent att jag missade våra bästa år.. vad har hänt me mig?? varför sover jag så länge.. hmm ??  aja
frukost nu..
XOXO

orkar ej vänta

väntar på älsk ska komma hem så vi kan äta.. e så hungrig att jag äter snart utan han.. och de värsta e att han kommer komma precis när idol böjar.. så då kommer jag verkligen inte hjälpa han me maten tänker inte missa de.. hahah envis e jag.. :p iallfall han har en halvtimme på sig.. så :P jaa de e bara vänta och se!!
XOXO

just nu

ust nu blev jag medlem på GratisBio en sida där man kan få gratis saker.. vem gillar inte de.. så bli medlem och prova ni me :)
http://www.gratisbio.se/
XOXO

nåt roligt

hahhah e tvungen att säga detta.. den dagen vi va på ullared då när vi va på väg hem så körde vi typ 120/km iallfall på väggen så ser vi en fågel så bara står och stirra på bilen sen bort samma sak flera gången vi närmar oss och då flyger inte fåglen men isället rak in i bilen hahah vilken smäll jag kan lova e vi dog asså.. blod på hela bilen lite delar av den fåglen fanns på bilen oxsså.. äckligt var de.. och sist men inte minst så blev de en buckla på bilen hahah dör..
azz jag uppdaterar jääte ofta.. vad snackar du om??
XOXO

lagade

igår så lagade jag två arabiska maträtter :D fett goda.. gjorde bagele me ägg och sen röd ris.. azz synd att du missade de.. svär de så gott.. :D:D jag har blivit så duktig på att lagat sånt mat.. :D:D så få se vad de blir idag.. :P
äta frukost nu.. kollat på våra bästa år.. :P sen få jag väl ta och ringa azz och skratta lite.. haha
XOXO

pratat

har suttit i några timmar och pratat me azz i tel vi pratade om allt.. jag tror inte de finns nåt vi inte pratade om.. haha så roligt.. juste grattis azz.. hann prata me B osxså.. hon va på väg hem till henne och så helt plötsligt va hon där hahah så där fick de bli lite skit snack oxsså.. :p åsnorna ska gå ut nu utan mig.. hehe :P:P
yes sj har jag tvingat azz komma till gbg för att hämta våra lampor haha för vi hade beställt två st.. så pallar inte ta upp dom hahah hon få göra de.. haha fan hon kommer läsa de och se att hon få göra mitt skit jobb.. skojja du få inte de e underbar.. hahah :p aja
tyra nu..
XOXO

hänt

jaa vad hände igår.. de började me att vi hade bestämt att vi skulle vakna kl 9 för vi skulle till ullared men vi vaknade inte för än 20 över 10 hahah som dom hämtade oss typ 11 yes de va jag sherran,shad,ramin och sayf.. yes då var de bara att köra ditt.. där handlade vi massa.. jag fick me mig hem massa saker till huset och lite annat som sayf behöer och jag fick en väska tröja och nagellack och skosula till högklackade.. hehe :P sen när vi kom hem.. kom vi me sherran och hemma blev de att äta tacos sen ge sig av till bio :P där vi såg game tror de heter så.. iallafall den va bra.. inget att klaga på..:P
så nu e man vaken och ska äta frukost..:P:P
XOXO

såja

inte hänt så mkt än.. igår de blev ingen bio för de fanns inga platser kvar så vi ska ditt på söndag tror jag. iallfalll..
snart ska jag g städa efter igåt.. diska me. inget kul men nåt måste göras.. iallfalll så få vi se vad som händer ikväll då.. :P:P
XOXO

bio

bio ikväll me killarna.. som vanligt e jag den enda tjejen.. hahah.. pimp.. hahah :P nu ska jag gå äta..
XOXO

blåsigt

idag e de fredag.. undra vad man ska hitta på idag då?? tror de blir en hemma dag som sagt de regnar och blåser som fan.. så.. käkade frukost innan och fick posten att jag kunde hämta mina mattor :D:D wooohooo exakt till möbleringen passar perfekt.. :P
idag sov jag extra länge vet inte varför va skit seg så jag missade våra bästa år.. åhh..
neej inget mer me de..
XOXO

möblerat

yes nu har vi möblerat om vi vardagsrummet.. de tog tid.. shit vi kunde inte bestämma oss hur vi skulle ha de.. hahah vi vända kanske på varje sak 100 gånger få att kolla hur de ser ut.. men nu e vi nöjda och glada och trötta.. hahah :P :P
Azz saknar dig.. de e inte samma sak utan dig. snart kommer jag ner.. eller du kommer upp.. hahah tror du hinner komma upp en gång till tills jag kommer ner..hahha :D:D så mkt som de har hänt.. shiit..
folk ändras helt sjuk.. de va som igår man sågs.. men idag helt annorlunda sjukt e de.. hur snabbt tiden går asså.. folk för barn gifter sig och så. som de vore vatten.. ye ye :P så e de.. livet har börjat eller vuxen livet har börjat.. sj njuter man så länge de finns.. varför inte... varför ska man klaga.. hehe
nu blev de långt.. aja
XOXO

regn regn

åhhh och de e massa regn.. de slutar aldrig regna.. de regnar hela tiden.. buuu.. jag behöver stövlar.. ska köpa de snart.. heheh..  de kommer va sån månad regnar bara.. ihhh de gillar vi inte.. varför ? åhh
jaa nu har jag diskat.. idag ska vi kanske möblera om.. om vi orkar.. få se hur de blir.. :P aja
XOXO

idol?

undrar när idol börjar.. har läst hos några bloggar och alla skriver olika.. så här ser de ut 8-13 14 what?? när börjar de nån som vet?? säg till då tack :):)
XOXO

heej

så nu e väl alla uppe.. jage  de iallafall.. juste igår fick vi vår tv.. åhh va skönt.. :D:D vi hade tv innan oxsså men de va liten.. så nu e den nya mkt större.. och den lilla tv:e ska till sovrummet eller köket.. jaa..
har kollat på våra bästa år. orkar inte dom.. haha orkar inte mig sj att jag följer de.. men jaa.. snart blir de frukost oxsså.. :P
sen få vi se vad som händer...
XOXO

godmorgon :)

nu e jag uppe.. har käkat och allt.. disken väntar på mig.. satt innan och kollade på parfymer hittade en skit billig sida som jag tänkte dela me mig..
http://www.nordicfeel.se/
så vad mer har hänt inte mkt.. va ute igår och käkade de va trevligt.. så idag e de tråkigt väder igen.. buu regnar lite då och då..
nu ska jag dra mig..
XOXO

dagen Outfit

jeans tunika och min fina päls :P nu drar jag mig ut och skickar min papper..
XOXO

sol

åhh de e underbar väder ute.. kom nyss hem.. va ut och fixade lite saker... gick bra.. när jag va på väg hem kom jag på att jag skulle skicka min papper oxsså.. men orkade jag hoppa av neej.. så jag sket i de åkte vidare hem.. nu funderar jag på vad jag ska göra åka in senare och skicka de eller inte?? hmm men först av allt ska jag äta frukost inget snack om saken.. :p yes yes
XOXO

RSS 2.0